Aker-jenter tatt ut til landslagssamling – Aker

Aker-jenter tatt ut til landslagssamling

Etter avlyst samling i mars, samles endelig de norske Junior-jentene for første gang i 2021. Aker jentene Rikke Midtfjeld og Annmalie Lyngås Skjelstad tar turen sammen med de andre jentene 31. mai, denne gangen drar de til Kristiansand.

Rikke går inn i sin tredje sesong i Elitestallen, hun er en lynrask kantspiller som allerede har 62 mål fordelt på 20 kamper med norsk flagg på brystet. Annmalie kom til Aker fra Stjørdal i 2018, og har siden stengt buret til både Rekrutt- og Junior-jentene. Det er bare å glede seg til å se henne i aksjon kommende sesong.

I tillegg er Emilie Hellebust tatt ut som reserve til samlingen. Emilie kommer fra Ullern og har tidligere hospitert hos Aker, før hun ble løftet til Rekruttlaget før forrige sesong. Hun er en kompromissløs linjespiller, som spås en lysende fremtid i Aker-drakta.