Lars Abelsen og Atle Stenvik blir nytt trenerteam i Aker Topphåndball – Aker

Lars Abelsen og Atle Stenvik blir nytt trenerteam i Aker Topphåndball

Lars Abelsen overtar som hovedtrener i Aker Topphåndball fra neste sesong. Atle Stenvik tar rollen som assistenttrener, og de fortsetter dermed samarbeidet fra tiden i Follo HK Damer.

Etter åtte år i Follo, ser jeg frem til å ta fatt på nye utfordringer i Aker Topphåndball, sier Lars. Jeg gleder meg veldig til å starte opp arbeidet og ta over laget etter den svært gode jobben som Henrik og Vigdis har lagt ned her over noen sesonger nå. At jeg også fikk med meg Atle i trenerteamet var viktig for meg og gjør at vi er ferdig «innkjørt» og klare til å starte opp med å videreutvikle alle de spennende spillerne i klubben.

Vi er veldig fornøyd med å ha engasjert Lars og Atle i klubben, sier Tom Erik Myrland, styreleder i Aker Topphåndball. Den solide håndballfaglige kompetansen og erfaringen de tilfører vil være verdifull i videreutviklingen av Aker Topphåndball som eliteserieklubb, og håndballfilosofien deres passer veldig godt til vår sportslige strategi som bygger på utvikling av unge og ambisiøse lokale talenter, legger han til.

Foto: Tor Solstad