Rikke er klar for ny sesong i Aker – Aker

Rikke er klar for ny sesong i Aker

Rikke Midtfjeld er klar for nye utfordringer i Aker! Den glade jenta fra Mysen har dessverre vært plaget av skader deler av sesongen, men ser frem til en ny sesong hvor hun gleder seg til å tre inn i en større rolle enn hun tidligere har hatt.

Lars og Atle gleder seg til å ha med Rikke videre:
– Rikke har dessverre vært uheldig med skader og har fått kjenne på hvordan det er å trene på siden og være tålmodig. Nå ligger alt til rette for at Rikke kan utvikle seg videre i Rema 1000-ligaen i sin høyrekant posisjon. Rikke har et kjempe potensiale og har alle kvaliteter en kantspiller trenger for å nå toppnivået. Vi gleder oss til å følge utviklingen hennes videre i klubben.

Foto: kvinneidrett.no / Andreas K. Berge

Hvorfor har du valgt å signere videre med Aker?
– Jeg har valgt å signere videre med Aker fordi jeg først og fremst fikk en veldig god magefølelse for å bli der ett år til. Føler vi har skapt et godt fundament som er spennende å bygge videre på. I tillegg er jeg veldig glad i jentene og føler vi er en veldig god treningsgruppe sammen. For meg er det viktig å komme på trening og gi alt og være seriøs, samtidig som man kan ha det gøy. Og dette føler jeg absolutt blir dekket i Aker.

– Neste sesong får vi to nye spennende trenere samt en litt annerledes treningsgruppe, noe jeg tror blir veldig spennende og bra. Jeg ser også frem til å tre inn i en større rolle enn jeg har hatt hittil, og tror det er veldig essensielt for utviklingen min videre. Jeg vil bli best mulig, og føler Aker er den riktige klubben for meg akkurat nå. Og jeg gleder meg til å bidra på både på og utenfor banen! Jeg har signert for en sesong nå – en sesong med mange nye og spennende utfordringer 🙂

Hvordan tror du Aker vil gjøre det i eliteserien neste sesong?
– Det er vanskelig å si akkurat hvordan det blir per nå, men jeg har en veldig stor tro på at vi kommer til å gjøre det bra i eliteserien, og at vi skaper gode og solide prestasjoner sammen.

Foto: kvinneidrett.no / Andreas K. Berge

Hva er målene dine videre på håndballbanen de neste sesongene?
– Målene mine med håndballen er store, hihi! Jeg ønsker å utvikle meg videre som kantspiller, og se hvor god jeg faktisk kan bli. I Aker er det i tillegg mye posisjonsbestemte treninger, slik at jeg får dekket det behovet med å feks finpusse detaljer og utvikle meg enda mer hver eneste dag. Jeg er fortsatt veldig ung, men ekstremt villig til å gjøre det som skal til for å bli best mulig, fordi det er håndballen jeg elsker å drive med. Sånn langsiktig, ser jeg for meg å leve av håndballen etterhvert, blant annet i utlandet, det ville vært veldig kult. Men dette er vanskelig og kommer ikke av seg selv, og det er det jeg synes er spennende å jobbe mot.

Hvordan har de to første sesongene dine i Aker vært?
– De to første sesongene mine i Aker har vært veldig lærerike. Personlig har jeg dessverre hatt noen avbrekk med både skade og sykdom. Det har derfor blitt noen brudd i treningsuker som har ført til at den kontinuerlige utviklingen har blitt litt utfordrende. Likevel, har jeg fått veldig god hjelp av trenerne og fysio på laget da jeg var skadet, og lært masse av den tiden. Det har også vært veldig gøy å trene med så gode lagvenninner fordi man hele tiden må være på og skjerpet på treninger. Har fått mange gode erfaringer og opplevelser de to siste årene. Nå bare gleder jeg meg til fortsettelsen!!