Ullern og Aker forlenger samarbeidsavtalen – Aker

Ullern og Aker forlenger samarbeidsavtalen

Ullern Håndball og Aker Topphåndball har forlenget samarbeidsavtalen for 2 nye år! Styreleder Tom Erik Myrland sier følgende om forlengelsen:

– Vi er svært fornøyde med å ha forlenget samarbeidsavtalen med Ullern håndball for to nye år. Ullern er vår morklubb og har vært en svært viktig støttespiller siden Aker TH ble etablert i 2016. Vår felles ambisjon om at bredde- og topphåndballen skal forsterke hverandre står sterkt, og vi ser konkrete effekter på rekrutteringen til Aker TH og lokale spillere som tar steget opp på elitenivå. Vi håper vi nå ser slutten på pandemien, slik at aktivitetene i samarbeidet snart kan gjenopptas som planlagt.

Styret i Aker Topphåndball ønsker gjerne å bygge ut håndballfamilien under Aker-paraplyen, og har i tillegg til avtalen med Ullern, også et samarbeid med Nesodden HK.

Grunnlaget i samarbeidsavtalen mellom klubbene er at topp- og breddehåndball skal forsterke hverandre. Målet til Ullern er å sikre god rekruttering til de yngre lagene, samt å beholde flest mulig spillere i breddehåndballen lengst mulig. Aker Topphåndball skal bygge en eliteklubb og bidra med lokal rekruttering.

Vi er glade for å ha med Ullern videre som samarbeidspartner!