Sola-Aker Topphåndball, Eliteserien Kvinner > Kamprapport – Aker

Sola-Aker Topphåndball, Eliteserien Kvinner > Kamprapport

På søndag var det klart for årets 5. runde i Rema 1000-ligaen. Vi dro til Stavanger for å spille mot sola. Vi startet kampen med hurtige og gode ankomster, og tok tidlig føringen i kampen.

En meget god Vilde Johansen stod som en mur bakerst i mål og samarbeidet godt med et solid forsvar. Videre spilte vi tålmodig i etablert angrep og krysningspunktet vårt gå oss mange gode muligheter. Sola kjempet seg litt innpå igjen midt i første omgang, og kom seg opp til kun ett mål bak. Frem til pause økte vi ledelsen og gikk til pause på 12-17.

Andre omgang fortsatte med det samme spillet og vi kunne kontrollere inn til en komfortabel seier 24-30. To meget viktige og deilige poeng ble med hjem i bagasjen og vi står nå med 3 seiere etter 5 kamper, og ligger på en femteplass i serien!