Om oss

Velkommen til Aker Topphåndball! Her kan du bli bedre kjent med klubben vår og vår historie.

Daglig leder Frikk Fabian Juell (+47) 450 20 899

FrikkFJ@akerth.onmicrosoft.com


Aker Topphåndball er en ung håndballklubb, som ble etablert i Oslo i 2016 i regi av Njård Idrettslag og Ullern Idrettsforening. Moderklubbene ønsket en elitesatsning i håndball i en ny klubb, slik at de kunne fokusere på et breddetilbud for barn, ungdom og voksne i lavere divisjoner. I senere tid har Njård avsluttet samarbeidet med Aker Topphåndball. I dag har Aker og Ullern sammen et solid og dekkende håndballtilbud for topp og bredde. 

Aker Topphåndball ønsker å skape profiler og forbilder i vårt lokalmiljø blant de flere tusen barna som spiller håndball. Vi ønsker at flest mulig spiller håndball lengst mulig – noen på toppnivå, andre i lavere divisjoner. Sammen vil vi jobbe for et sunt ungdomsmiljø. 

I sin første sesong i 2016/2017, overtok klubben Njård sin plass i 1. divisjon og tilsvarende Ullern sitt lag i 2. divisjon. 

Aker Topphåndball har siden oppstart hatt et langsiktig mål om opprykk til eliteserien. Drømmen ble realisert etter sesongen 2018/2019. 3. september 2019 debuterte Aker i eliteserien Rema 1000-ligaen med en overraskende seier mot medaljefavoritten Molde.

Sesongen 2020/21 og 2021/22 hadde Aker lag i eliteserien Rema 1000-ligaen, 2. divisjon, J18 og Lerøyserien, samt både Junior- og Senior-NM!

For sesongen 2022/23 finner du også Aker i eliteserien Rema 1000-ligaen og 2. divisjon. Aker stiller også lag i NM jr og NM sr, og Rekruttjentene skal til Godøy for å spille Lerøykvalifisering.