Aker Topphåndball-Fredrikstad Bkl., Eliteserien Kvinner > Kamprapport – Aker

Aker Topphåndball-Fredrikstad Bkl., Eliteserien Kvinner > Kamprapport

Fredrikstad kom på besøk i 4. runde av Rema 1000-ligaen. Aker var veldig bestemt på å revansjere seg etter tapet forrige helg. Kampen ble en thriller – som tilslutt endte med seier til Aker TH og to nye poeng!

Hjemmelaget startet kampen best og gikk til pause med stillingen 17-8 etter en fantastisk omgang. Vilde Johansen hadde flere flotte redninger bakerst i mål og Aker satt et solid forsvar.

Etter pausen scoret Aker det første målet og økte til en 10 måls ledelse. Deretter raknet det. Trener Henrik Wilhelmsen hadde følgende kommentar til Akersposten:

Vi blir litt feige, samtidig som Jenny Sandgren, målvakten til Fredrikstad, stenger. Jeg tror vi har fjorten gode målsjanser som vi brenner i andre omgang, og så får de kontret på oss.

17 minutter ut i 2. omgang utlignet Fredrikstad til 21-21 og med 5 minutter igjen går bortelaget opp i ledelse 26-27. Likevel klarte Aker å sikre seieren da Marielle Martinsen banker inn 29-28 med 2 sekunder igjen på klokka!

Vilde Johansen hadde mange herlige redninger og ble kåret til banens beste spiller! Karoline Lund ble kampens toppscorer med 10 mål.

Marielle Martinsen ble intervjuet av Akersposten etter kampen. Hele intervjuet kan du lese her: