Storhamar Håndball Elite-Aker Topphåndball, REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Kamprapport – Aker

Storhamar Håndball Elite-Aker Topphåndball, REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Kamprapport

Mange omtaler Ane Høgseth som «nye Løke» og det er ikke uten grunn. I dag ble Ane kåret til vår beste spiller med hele 9 scoringer!

Foto: kvinneidrett.no / Andreas K. Berge

Etter litt startvansker og marginer i mot i første omgang, så får Storhamar en ledelse på 21-12 til pause. Men våre jenter presterer en meget god 2. omgang, og vinner den med 4 mål. Dermed vinner Storhamar 34-29, men Akerjentene tar med seg mye positivt fra kampen.

Slik oppsummerer Henrik Wilhelmsen kampen:

– Vi tar med oss en veldig positiv 2.omgang som vi vinner med 4 mål mot Norges nest beste lag! Vi står opp bra bakover og scorer 17 mål fremover etter gode kollektive prestasjoner. Med et så ungt lag så vil det svinge i prestasjonene, men synd vi ikke kommer i gang bedre i 1.omgang. Da kunne vi gitt Storhamar ordentlig kamp. Fantastisk moro å se den kampen Ane Høgseth gjør i dag! Hun får mange baller å jobbe med på linja og skaper ordentlig trøbbel for dem. Det kommer også som en konsekvens av bakspillerne våre er veldig truende på mål! Vi får ta med seg alt det positive frem mot Flintkampen om 14 dager. Før det skal 7 av jentene på landslagssamling kommende uke.