Rælingen-Aker Topphåndball, REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Kamprapport – Aker

Rælingen-Aker Topphåndball, REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Kamprapport

Søndag var det klart for en ny kamp i Rema 1000-ligaen. Denne gangen tok vi turen til Skedsmohallen for å møte Rælingen. En Marthine Svendsberget i storform bidro til en ny Aker-seier!

Rælingen gikk opp i en 2-1 ledelse, før Aker kom i gang og økte til 2-5. Rælingen ble presset til timeout to ganger før det hadde gått 16 minutter av kampen. Lagene går til pause på stillingen 12-15.

Rælingen starter best etter pausen og utligner Akers ledelse på 17-17. Deretter går hjemmelaget opp i ledelse 19-18, før Aker snur det hele og rykker i fra. Kampen ender med seier 24-30 til Aker!

Marthine Svendsberget – Banens beste for Aker i dag!

Trener Henrik Wilhelmsen er fornøyd med ny seier og sier følgende etter kampen:

Først og fremst ekstremt deilig med ny seier og 4 av 4 poeng så langt! Det svinger litt i dag, men vi gjør en solid siste halvdel av 2.omgang som er avgjørende. Veldig gledelig at vi involverer Marthine på venstre kant såpass mye i dag. Det var tydelig at Rælingen hadde bestemt seg for at Tuva ikke skulle få så mange baller å jobbe med etter 11 mål sist. Men da ble i stedet masse plass ut til venstre kant og 8 mål på Marthine. I tillegg viktig at vi får med linjespillerne så mye i spillet som resulterte i 5 fine mål fra Ane. Nå gleder vi oss til en ny uke med hard jobbing frem mot Moldekampen på søndag.