Oppsal-Aker Topphåndball, Eliteserien Kvinner > Kamprapport – Aker

Oppsal-Aker Topphåndball, Eliteserien Kvinner > Kamprapport

Søndag kveld var det klart for lokaloppgjør mellom Oppsal og Aker TH. Kampen ble utrolig jevn og spennende, og Oppsal stikker av med seieren i de siste sekundene.

Første omgang startet jevnt og lagene fulgte hverandre tett. Vi bommer på en del skudd og Oppsals målvakt, Eli Marie Raasok, får mange redninger. Til pause er vi fire mål bak Oppsal, på stillingen 13-9.

I andre omgang kom vi sterkere tilbake og hentet etterhvert inn Oppsal sin ledelse. Resten av omgangen var meget jevn og begge lag hadde mange målvaktsredninger. Aker kom etterhvert opp i ledelsen med stillingen 19-21, men Oppsal utligner til 21-21. Det ble en utrolig spennende avslutning på kampen, som Oppsal avgjør med kun få sekunder igjen. Sluttresultatet ble 22-21.

Vilde Johansen ble kåret til vår beste spiller. Tuva Ulsaker Høve ble vår toppscorer med 6 mål!

Det var en fantastisk ramme rundt kampen og mange supportere fra begge lag lagde liv fra tribunen! Vi gratulerer Oppsal med seieren og ser frem til ny kamp i Rema 1000-ligaen søndag 20. oktober mot Follo!