Gjerpen HK Skien-Aker Topphåndball, Eliteserien Kvinner > Kamprapport – Aker

Gjerpen HK Skien-Aker Topphåndball, Eliteserien Kvinner > Kamprapport

Gårsdagens kamp mot Gjerpen endte med nok en seier og 2 poeng i Rema 1000-ligaen!

Håndballspiller v/ Trond Sørøy har intervjuet Marielle Martinsen i forbindelse med kampen:

MARIELLE MARTINSEN (Aker): «Vi visste at Gjerpen kom til å dra ned tempoet og at vi måtte være tålmodige i forsvar. De har mange skader på sentrale spillere, så det måtte være andre som måtte stå fram, og det er noen som gjør det. Vi gjør en grei kamp og scorer mye mål – det var to utrolig viktige poeng.»

«Jeg synes vi har godt tempo i ankomsten, som vi også vanligvis har. Det er styrken vår. Periodevis står vi bra bakover, så alt i alt en grei kamp.»

«Sesongen så langt har gått over all forventning. De to første seierne var bonuspoeng for oss. Vi går på en liten smell mot Follo og vi kunne ønsket to poeng i kampen mot Oppsal. Men vi står med 11 poeng og det er bra av et opprykkslag. Jeg håper vi kan fortsette i samme stimen fremover. Lagene er vil nok være mer obs på oss etter jul og flere lag blir mer samspilte, så det blir en tøffere vårsesong. Jeg tror og håper at vi kan fortsette å gjøre det bra.»

«På søndag reiser vi til Kina og skal sparre mot det kinesiske landslaget, som skal spille VM. Det blir en utrolig opplevelse og det blir gøy å få oppleve en helt annen kultur. Det gleder vi oss til. Vi skal spille to kamper mot Kina og ha to treninger hvor vi sparrer med de.