Storseier mot Fredrikstad! – Aker

Storseier mot Fredrikstad!

Onsdag kveld var det duket for bortekamp mot Fredrikstad i Kongstenhallen! Vi visste at dette kom til å bli en tøff kamp og vi har brukt uken på å forberede oss godt.

Aker startet kampen best og gikk raskt i ledelse. Flere kontringer og raske angrep gjorde at Aker rykket i fra. Etter halvspilt 1. omgang tok Fredrikstad timeout på stillingen 7-12, men det var lite å gjøre med jentene fra Aker! Ledelsen økte mot slutten av omgangen og etter 30 spilte minutter gikk lagene til pause med en stor ledelse til bortelaget, 13-21. En stor ledelse til pause minner oss om hjemmekampen i høst. En stor ledelse til pause ble hentet inn av Fredrikstad i 2. omgang.

Fokuset for kampens siste 30. minutter var å fortsette det gode spillet, noe vi lykkes med. Fredrikstad reduserer ledelsen noe, men er aldri nærmere enn med 5 mål. Aker vinner tilslutt 28-36!

Vi siterer kommentatoren for kampen: «Velfortjent seier til Aker!»

Akers trenerteam får rullert på troppen og alle får noen minutter på banen. Tuva Ulsaker Høve ble banens beste og Marielle Martinsen ble vår toppscorer med 8 mål!

Bildene fra kampen mellom Aker og Fredrikstad 22.09.19 er tatt av fotograf Solfrid Therese Nordbakk.