Aker Topphåndball-Vipers Kristiansand (Våg Elite), Eliteserien Kvinner > Kamprapport – Aker

Torsdag kveld var det duket for håndballfest i Nadderud Arena da Norgesmester Junior skulle møte Norgesmester Senior!

I underkant av 800 tilskuere tok turen til Nadderud Arena for å se kampen mellom serieleder Vipers fra Kristiansand, og Aker (5. plass i Rema 1000-ligaen). Det var en fantastisk ramme rundt kampen og arrangementgruppen i Aker har gjort en super jobb!

Aker startet kampen best og ledet både 2-0, 3-1 og 4-3. Lagene fulgte hverandre deretter tett de neste minuttene. Etter nesten 18 minutters spill tok Vipers timeout på stillingen 8-9. Resten av omgangen rykket Vipers ifra og kunne gå til pause med en 8-måls ledelse på stillingen 11-19.

Etter pausen fortsatte gjestene å rykke i fra og kampen ender tilslutt 24-39. Vilde Johansen blir vår beste spiller og Karoline Lund blir toppscorer med hele 12 mål!

På søndag reiser vi til Molde for å spille ny seriekamp. Kan vi ta ytterligere 2 poeng mot Molde?