Aker Topphåndball-Storhamar Håndball Elite, Eliteserien Kvinner > Kamprapport – Aker

Aker Topphåndball-Storhamar Håndball Elite, Eliteserien Kvinner > Kamprapport

Det ble dessverre tap i kveldens kamp mot Storhamar. De første 15 minuttene av kampen var jevne og lagene fulgte hverandre tett. Etter dette rykket Storhamar 3-4 mål fra og ledet 11-15 til pause.

En svak 2. omgang av Aker gjorde dessverre at ledelsen økte for bortelaget, og kampen ender 21-33.

Marielle Nordvang blir vår beste spiller i kveld! Det er også veldig gledelig at Mari Myrland, Margit Lidal og Jeanett Pedersen fra rekruttlaget debuterer i eliteserien!

Tusen takk til maskotter fra BMIL J07 og J06 som heiet hele kampen! Og takk til alle som møtte opp i Bygdøhus! Vi er klar for ny kamp om en uke, da venter Fredrikstad på bortebane.