Aker Topphåndball-Follo HK Damer, Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale – Aker

Aker Topphåndball-Follo HK Damer, Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale

På søndag er det klart for Håndballgalla i Nadderud Arena! Sammen med Haslum HK arrangerer vi dobbeltkamp i Rema 1000-ligaen.

Akersposten.no har i den forbindelse intervjuet trener Henrik Wilhelmsen om den fantastiske starten i eliteserien, og hørt hva han tenker om søndagens kamp.

Utdrag fra artikkelen:

«Søndag er det klart for en historisk begivenhet i Nadderud Arena. Haslums herrelag i eliteserien og Aker Topphåndballs elitedamer har for første gang gått sammen om å lage et felles arrangement. De håper dette vil engasjere de håndballinteresserte i Oslo vest og Bærum.

– Vi håper alle med hjerte for Aker og Haslum kjenner sin besøkelsestid. Her får du oppleve både herre- og damehåndball på norsk toppnivå på en billett til 200 kroner. Har du sesongkort i Aker, får du med deg Haslum-kampen på kjøpet uten ekstra kostnad. Lokale, yngre spillere har fått et fantastisk tilbud om kun 50 kroner for begge kampene. Så vi håper på veldig mye mennesker og god stemning, forteller webansvarlig i Aker, Nina Jenssen, som også lover konkurranser og et variert serveringstilbud gjennom kvelden.»

Få med deg kampene!
Haslum HK – Nærbø kl. 18
Aker TH – Follo kl. 20:15