Aker Topphåndball-Flint Tønsberg, REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Kamprapport – Aker

Aker Topphåndball-Flint Tønsberg, REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Kamprapport

Denne teksten ble først publisert hos Norsk Topphåndball.
Les artikkelen her.

I ettermiddagens kamp i Ullern Flerbrukshall var det hjemmelaget Aker Topphåndball som hadde initiativet frem til 20 minutter ut i første omgang.  Da utliknet Andrea Varvin Fredriksen for Flint og stillingen var 9-9.

Flint gikk fra å ligge under 9-7 til resultat 9-13 i løpet av en seks minutters periode, regissert av venstrekant Andrea Varvin Fredriksen og bakspiller Elise Johnsen.

Aker var naturlig nok veldig observante på Mari Finstad Bergum og Malin Lundemo etter storkampen mot Fana sist, men det skapte rom til Synne Fossheim på linja og nevnte Elise Johnsen som spilte årsbeste etter en trøblete sesonginnledningen med skader.

Akers store store X-faktor er hurtig ankomstspill.  Dette ble kneblet effektivt av Tønsberglaget og i andre omgang kom aldri hjemmelaget ajour.  Nærmest var de på 15-16 og 19-20, men Flint avsluttet best og jublet for en sterk 27-24 seier.

Det fører Flint Tønsberg opp på 7. plass, foran Aker som ligger på 8. plass.

Vi er skuffet, vi er ikke der vi skal være.  Vi har forberedt oss godt til kampen og vi vet hva som kommer.  Men likevel klarer vi ikke å stå i mot det.  I forsvar taper vi for mange dueller og vi står ikke tett nok og det blir store rom.  Og da får vi heller ikke løpt etter som nok er det vi er mest glad i.  I tillegg i angrepsspillet har vi ikke flyten og har mye bomskudd, vi tar ikke de duellene vi bør ta.  Det føles utrolig kjedelig nå, men det er viktig at vi må lære av denne kampen og få en god treningsuke og mobilisere videre.  Nå blir det mange viktige kamper fremover, vi vet at ikke poengene kommer av seg selv.  Så nå må vi stå opp og finne agressiviteten på trening og ta det med oss i kamp.