Aker Topphåndball-Flint Tønsberg, NM Senior Kvinner 1920 > Kamprapport – Aker

Aker Topphåndball-Flint Tønsberg, NM Senior Kvinner 1920 > Kamprapport

Onsdag kveld møtte vi Flint Tønsberg til 1/8 finale i NM Senior. Vi fikk en god start på kampen og ledet 3-0. Et solid forsvar og enkle kontringsmål fra Ane Røneid Rustad og Tuva Ulsaker Høve gjorde at vi økte ledelsen til 8-4.

Deretter ble kampen jevn og Flint tok stadig innpå ledelsen. Da det var spilt ca. 19 minutter gikk Flint opp i ledelsen 9-10. Denne ledelsen beholdt de ut kampen. Stillingen til pause var 11-16.

I andre omgang fortsatte Flint å spille god håndball og økte etterhvert til syv måls ledelse. På slutten av omgangen hentet vi oss inn og la bare 3 mål bak. Dessverre holdt det ikke helt inn, og Flint vant fortjent 26-30.

Vi gratulerer Flint med plass i kvartfinalen! Nå skal vi legge denne kampen bak oss og se fremover mot søndagens eliteseriekamp mot Sola.