Aker Topphåndball-Byåsen Håndball Elite, REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Kamprapport – Aker

Aker Topphåndball-Byåsen Håndball Elite, REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Kamprapport

Lipman stoppa Aker

Byåsens gode målvakt Annick Lipman, spilte strålende mot oss. Hele 17 skudd reddet hun fra 6 meter! 30 redninger totalt.

Kampen var jevn første 20 min, men siste del av 1. omgang fikk trønderne ett forsprang på 4 mål til pause. Vi hadde en god start på 2. omg, og slet oss til 20 – 20, men dessverre var det «Lipman-ut» siste del, og det var Byåsen som kunne dra hjem med 2 poeng i bagen.

Akerjentene har jobba beinhardt på trening de siste to ukene, og var klare for å gi Byåsen tøff motstand i søndagens kamp. Det ble en jevn kamp, og vi viste god stigning i prestasjoner i alle faser siden kampen mot Flint for to uker siden. Vi har et ungt og uerfarent lag, men samler eliteerfaring hele veien. Vi tar stadig nye steg og har vi mye å se fram til utover sesongen!

Janne Håvelsrud Eklo debuterte i Akerdrakta. Hun kom til Aker i mai, men har vært i opptrening etter korsbåndskade. Kvalitetene vi så i 2. omgang gleder v ossi til å se mer av utover sesongen. Karoline Borg klinka til, og var den som lykkes best i duellen med den nederlandske landslagsmålvakten. Akermålvakta Olivia Lykke Nygaard, født 2001, viste også sitt  store potensiale.

Akerjentene er godt i gang med en ny god treningsuke, og vi har blitt enig om noen punkter i hver fase vi enkelt kan forbedre til vi møter byrival Oppsal på søndag kl 18 i Oppsal Arena.

Foto: kvinneidrett.no / Andreas K. Berge