Select – Aker

Med en lang og begivenhetsrik historie regnes SELECT som en av verdens ledende produsenter av håndsydde baller. Det innovative danske selskapet produserer tre millioner baller i året og er representert i mange deler av verden og eksporterer til mer enn 50 land.

Select står for kvalitet: «SELECT selger over 4 millioner baller hvert år og produserer også et stort utvalg av sportsklær og sportstilbehør, som selges i mer enn 50 land rundt om i verden. SELECT er også en offisiell ballleverandør til mange av de beste fotballigaene i Europa, inkludert den tyske Bundesligaen, noe som gjør SELECT til den største ligapartneren. SELECT fotballer, håndballer og futsalballer består fortsatt av 32 paneler i dag, noe som sikrer optimal rundhet. En ball med optimal rundhet er grunnleggende for å oppnå pålitelig aerodynamikk, som resulterer i en rett flukt og en kontrollert sprett.

SELECTs håndsydde fotballer og håndballer beholder sin perfekte balanse, berøring, sprett og flukt i tusenvis av timer, selv med vanskelige bane- og værforhold. Det er ikke lett å oppnå dette kvalitetsnivået. I omtrent 75 år har SELECT kun brukt det beste skinnet og (senere) de beste syntetiske materialene til sine håndsydde baller. Vi tilbyr også de mest omfattende kvalitetsgarantiene i bransjen. For å sikre at alle SELECT-baller lever opp til våre kvalitetskrav, blir de grundig inspisert på vårt produksjonssted i Pakistan og vi gjennomfører en ny inspeksjon i Danmark på våre toppballer. Vi inspiserer søm, overflate, sfærisitet, omkrets, vekt, lufttetthet og trykkfarge før vi leverer produktene våre. Vi pumper til og med opp blærene vi produserer for å sikre den perfekte balansen. Våre kvalitetsstandarder er de høyeste i bransjen, enda høyere enn FIFAs når det kommer til de beste matchballene. SELECT garanterer kvaliteten på ballene våre. Vi tilbyr de beste garantiene i bransjen.»