Håndballspiller intervjuer Stella – Aker

Håndballspiller intervjuer Stella

Fra Facebook/Håndballspiller; AKER rykket ned fra REMA 1000-ligaen i våres og er godt i gang med å bygge Nye Aker med en unge talenter. Det har blitt seier i de fire første kampene og i helga ble det en overbevisende 11-målsseier i lokaloppgjør mot Nordstrand. Torsdag 17. oktober er det klart for et nytt osloderby da Vålerenga tar turen til Ullern Flerbrukshall. Aker har lagt et kjempeopplegg rundt denne kampen og håper på fullstappet hall.

Venstrekant STELLA WAAGAN KRUSE er lokal Ullernjente hvor hun spilte 12 sesonger. Nå er hun inne i sin tredje sesong i Aker. Hun og lagvenninnene gleder seg vilt til oppgjøret mot Vålerenga på torsdag. Stella Waagan Kruse (19): «Vi har laget et skikkelig arrangement med forskjellige konkurranser, aktiviteter og premier! CARE, samarbeidspartneren vår, kommer også. Hvor jeg har hørt rykter om at noen får prøve ut en mensen-simulator. Vi spillere har gledet oss til dette lenge. Det blir et spennene Oslo-oppgjør hvor vi møter flere spillere vi er godt kjent til, noe som gjør at man har ekstra lyst til å vinne. Jeg kan love at det blir en intens kamp med mye trøkk!»

«Det blir fantastisk å spille for en full hall! Jeg har hørt at billettsalget går veldig bra, og jeg har troen på at vi klarer å fylle opp hele hallen på torsdag. Vi ser virkelig frem til en storkamp med masse tilskuere som heier på oss.»

«Vi er veldig fornøyde med prestasjonen vår så langt i serien. Vi har fått den drømmestarten vi har jobbet for, så det er bare å fortsette med det vi har gjort frem til nå.»

«Siden vi er en ung tropp har vi mye energi og fart i spillet, samt at vi viser god disiplin til å være så ungt lag. Dette er noe vi har brukt til vår fordel i de kampene vi har spilt så langt, da de lagene vi har møtt til nå har hatt en større fysikk enn oss. Noe annet vi også er ganske fornøyd med er at selv om vi så langt har møtt tre ganske ulike lag, har vi klart å løse motstanden vi møter og klart å dra seirene i land.»

«Det blir veldig spennene å møte Vålerenga, som sagt så et det mange spillere som har spilt mye med og mot hverandre, så vi kjenner godt til hverandres egenskaper og svakheter. Vi kommer til å gå inn i kampen med samme innstilling som alle andre og er klare til å gi alt.»

«Vi vil komme med masse energi og kommer til å synes det er kjempegøy å spille med masse publikum. Og det vil bli viktig for oss å vise at det er vi som vil mest fra start til slutt. Jeg ser for meg en kamp med høy intensitet, og det blir gøy. Også håper jeg selvfølgelig det blir underholdende for alle som har tatt turen til hallen.»

«Vi mistet en del av de eldre spillerne fra fjorårets sesong. Så i år består troppen av noen fra i fjor, noen som er tatt opp fra rekrutt, også har vi fått inn noen eksterne spillere i tillegg. Samlet så er vi et relativt ungt lag, med en snittalder på ca.20 år.»

«Vi er veldig godt i gang med å bygge det nye laget vårt. Det at alle er i cirka samme aldersklasse vil jeg si er en av våre styrker siden vi har et veldig godt miljø både på og utenfor banen. Samtidig som at vi alle er unge og ivrige spillere som hele tiden søker etter utvikling.»

«Jeg gleder meg veldig til lokaloppgjøret mot Vålerenga. Det blir en kul kamp som jeg tror det virkelig er verdt å ta turen å se! Vi kan love god stemning!»