Brakseier i Åsenhallen! – Aker
Foto: Privat

Brakseier i Åsenhallen!

Etter trekning av fjerde runde av NM20 sesongen 2024/2025 tirsdag 10.09.24 ble det klart at Aker Rekrutt skulle møte Sola rekrutt på bortebane i 8-delsfinale. Spenningen har bygget seg opp, og Aker reiste til Åsenhallen godt forberedt og med klar ambisjon om å ta seg videre i NM20. Aker vinner hel 24-41 etter en knallsterk prestasjon både i angrep og forsvar.  

Linjespiller og toppscorer Tyra Elise Fjellvang forteller at det var en morsom kamp å spille.

«Det var en skikkelig lagseier der ting klaffet helt fra start!»

Trener Anders Røe oppsummerer kampen slik:

«Vi leverer en veldig god førsteomgang hvor vi var påskrudd fra første sekund! Vi får satt forsvaret og går tidlig opp 5-6 måls ledelse! Derfra og ut maler vi på og viser at vi er et stort hakk bedre enn Sola! 

En veldig solid prestasjon, hvor vi kan trekke frem Minken som står en veldig god kamp i mål, samt venstrekantene Stella og Selin som scorer henholdsvis 8 og 7 mål! Samtidig får Tyra mye spilletid på linja og tar veldig godt vare på den!

Vi viser at vi har et veldig slagkraftig lag og vi er på skuddhold med tanke på målsetningen vår i NM-20!»

Fjellvang sier seg enig i Røe sin beskrivelse av kampen, og følger opp med: 

«Sola spilte mye av kampen i overtall ved å ta keeper av banene og sette på en ekstra utespiller i angrep, men vi klarte å sette forsvaret vårt godt og hadde god kommunikasjon og kontroll på linjen. Vi klarte også å snappe ballen og skape en del gode sjanser på den måten.» 

God håndball både i angrep og forsvar fører gjerne til seier, og denne kampen var intet unntak. Nå venter en velfortjent høstferie før forberedelsene til neste 1. divisjonskamp mot Nordstrand på bortebane begynner!