Minken blir i Akerburet! – Aker

Minken blir i Akerburet!

Minken Maltau har gått gradene fra Monolitten til Ullern som bringspiller, og har to sesonger i Aker som rekrutt og lerøyspiller bak seg.

«Vi er veldig fornøyd med at Minken nå tar steget fullt opp i elitestallen. Hun har hospitert og allerede fått sin debut i eliteserien, og er veldig klar for å bidra på dette nivået i 1 divisjon! Minken har en veldig spennende fysikk, som bygger seg sakte, men sikkert opp, og vi i trenerteamet kjenner henne veldig godt fra tiden hennes på rekruttlaget og gjennom skolehverdagen på Wang! Vi er selvfølgelig veldig glade for at enda en lokal Ullernjente tar steget opp på elitelaget, og jeg er sikker på at Minken har en spennende fremtid foran seg og har alle muligheter til å nå langt!» sier Anders Røe.

«Jeg ser absolutt frem til kommendes sesong» sier Minken. « Jeg tror det kommer til å bli gøy og spennende for meg å ta steget opp! I tillegg er jeg veldig spent på å være en del av det nye Aker-laget sammen med gamle og nye lagkamerater. Jeg kjenner jo trenerne fra før, så jeg er helt sikker på at dette blir en morsom sesong!»

Vi er enige med Minken – vi gleder oss til sesongstart!!