Seier 33-9 i første kamp i Lerøy-kvalikken – Aker

Seier 33-9 i første kamp i Lerøy-kvalikken

J18-laget vårt startet sesongens Lerøy-kvalifisering i Stavanger med kamp mot Linderud/ Linje 5, og det ble tidlig klart at jentene hadde til hensikt å vise seg fra en særdeles offensiv side. De satte opp et aggressivt og godt forsvar, samtidig som de satte stor fart fremover. Etter 10 minutter stod det 9-2 til Aker, og Linderud/ Linje 5 tok sin første time-out.

Resten av omgangen ble et sammenhengende stormløp mot Linderud/ Linje 5 sitt mål, og til pause stod det 21-5 til Aker.

Andre omgang fortsatte slik den første sluttet, og Aker-jentene løp inn seks mål før «Linja» fikk sitt første.

Kampen endte tilslutt 33-9 til Aker. Juryen kåret Emilie G til Akers beste, i en kamp der hun og hennes kollegaer på kantene stod for over halvparten av målene.