Seier i første kamp i juniorserien – Aker

Seier i første kamp i juniorserien

Jubel fra tribunen når juniorjentene våre startet seriespillet. Seier i første kamp! Anne Marit Nygård oppsummerer kampen sett fra tribunen.

Endelig er juniorjentene til Aker i gang med seriespill! Dette har vi som foreldre ventet lenge på! 7 måneder uten håndballkamper har vært tøft for oss håndballelskere og tribuneslitere. Vi legger ikke skjul på at vi har lengtet etter mer action i helgene og savnet lukten av hall og klister disse månedene. Nå er det en ny tribunehverdag med antibac, to meters avstand, oppmerkede plasser og strenge vakter på tribunen. Men-men, vi gjør alt for å tilpasse oss, bare vi får se jentene spille håndball!

7 måneder uten håndballkamper har vært tøft for oss håndballelskere og tribuneslitere.

Anne Marit Nygård

Det ble seier i dagens kamp for juniorjentene mot Bækkelaget. Sett fra tribunen startet kampen noe nervøst. Litt høye skuldre? Mange av jentene spilte i dag sin første offisielle kamp i Aker-drakta, første gang i vår nye Ullernhallen – og lenge siden sist kamp – så kanskje derfor?

Jentene gikk likevel opp i ledelsen 8-3 de første ti minuttene, anført av Vilde Kiøsterud – som er tilbake på banen etter en lang skadeperiode. Bækkelaget tar innpå, men Aker går likevel til pause med 13-9 ledelse.

Vi synes juniorjentene starter bedre i andre omgang. Men Bækkelaget tar innpå. Vi bommer og feiler mye og 14 minutter ut i andre omgang er stillingen 17-17. Så drar Aker opp tempoet mot slutten og drar i fra igjen. Jentene vinner 25-21. Vilde Kiøsterud scoret 11 av Aker-målene! Sett fra tribunen var vi aldri i tvil om at Aker ville vinne!

Vi gleder oss stort til flere kamper fremover. Vi er alle enige om at det er deilig å være tilbake i hallen!