Viktig seier over Fjellhammer – Aker

Viktig seier over Fjellhammer

I kveldens hjemmekamp mot Fjellhammer var det gjestene som startet best og ledet de første 8 minuttene før Aker ble ajour. Omgangen var jevnspilt frem til ca 16. minutt da Aker utlignet for andre gang.  Til pause ledet Aker 15-12, og startet 2. omgang godt.  Vi hadde en femmåls ledelse de første 10 minuttene av 2. omgang før Fjellhammer kom i siget igjen.

Etter 21 minutter var ledelsen krympet til to mål i Akers favør, og de siste minuttene av kampen ble en jevnspilt «rysare» som ga publikum valuta for inngangspengene.  På tiden 29.32 setter Fjellhammer sitt mål nr 25 og Aker har kun ett måls ledelse.  Fjellhammer starter naturligvis offensivt «alle mot alle» i et forsøk på å få en mulighet til før fløyta går, men Aker-jentene beholdt roen og kunne avslutte kampen med 26-25 med tilhørende glede.

Akers beste ble Mariell Martinsen som fikk premie fra Akers sponsor Finansco.   Hun var også lagets toppscorer med 9 mål. For øvrig satte Katinka Haltvik (Bildet over) og Hanne Jonhaugen 4 mål hver, Zoe van der Weel 3, Maiken Kavli og Julie Aspelund Berg 2 hver. Amelie Ramm og Henriette Svenningsen satte ett mål hver. Målvakt Vilde Johansen hadede også en god dag på jobb.