Håndballglede! – Aker

Håndballglede!

Forrige uke var det mye aktivitet i Ørakerhallen! Både Ullern og Aker Topphåndball arrangerte håndballskoler, med flinke instruktører og ivrige håndballspillere ble det en uke med mye fart, latter og læring.

Akers håndballskole er for spillere født 2008 – 2010, men Ullern arrangerer håndballskole for de yngre spillerne.

Gjengen fått boltre seg både på beachbanen og i hallen. Deltakerne ble delt inn etter alder og ferdighet. I løpet av uken fikk vi også besøk fra Akers elitetrenere. Det gikk i piruetter og finter, utvikling av personlige egenskaper og kamptrening. Det var en skikkelig fin gjeng – tusen takk for at vi fikk lov til å «låne dem» denne uken.

Aker og Ullern har også håndballskoler i uke 33. Påmelding i www.Letsreg.com

Her er noen inntrykk fra håndballskolen uke 26: