Ny strek på plass! – Aker

Ny strek på plass!

«Vi har fulgt med på Tyra i en god stund i 2 divisjon, og hun har kvaliteter vi har vært veldig interessert i å sikre oss! Hun har noen spisskvaliteter fremover i banen i splitt- og sperrespillet sitt, samt masse energi som vi kommer til å dra veldig nytte av! Vi er veldig fornøyde med å ha signert Tyra, hun og Una utfyller hverandre bra og kommer til å danne et solid par på streken neste sesong» sier en fornøyd Anders Røe.

Tyra sier følgende: «Jeg har alltid fulgt med på klubben og fått inntrykk av at dette er en seriøs klubb som ønsker å utvikle håndballspillere til å bli best mulig! Første møte med klubben var utrolig bra, jeg ble overrasket over alle ressursene de hadde tilgang til og hvor bra opplegget virket, og jeg fikk et skikkelig bra første inntrykk av trenerteamet og spillergruppen! Til neste år forventer jeg å utvikle meg selv mest mulig og virkelig kose meg med håndballen! Jeg gleder meg utrolig mye til en spennende sesong med Aker!»

Velkommen Tyra – dette blir gøy!