Mia signert! – Aker
Mia Kristin Syverud

Mia signert!

«Å beholde Mia har vært en utrolig viktig prioritering for klubben! Det sikrer oss kontinuitet, en ledertype og en spiller som kommer til å være blant de aller beste i førstedivisjon neste sesong! Mia hadde en solid avslutning på sesongen som var og blir en veldig viktig brikke i måten vi ønsker å spille håndball på! Jeg er utrolig fornøyd med at vi har signert Mia videre og da ser det veldig bra ut med tanke på neste sesong» sier daglig leder Frikk Juell.

Selv sier Mia; «Klubben har lagt frem et prosjekt jeg har troen på. Et ungt lag, bestående av et kompetent trenerteam og en klubb i fremgang, gjør at jeg er klar for min femte sesong i Aker drakta. Jeg har stor tro og forventning om at vi skal kjempe i toppen den kommende sesongen. Der rask og underholdene håndball skal kjennetegne oss. For min egen del ønsker jeg å ta en sentral rolle i laget.»

Vi gleder oss til sesongstart Mia!!