Neah kommer «hjem»!! – Aker

Neah kommer «hjem»!!

En av Akers tidligere spillere, Neah Pernille Kyrkjebø Lyngheim, kommer tilbake til Ullernhallen og Aker – og velkommen skal hun være!!

«Vi er fantastisk glade for å ha signert Neah! Her får vi akkurat det vi ønsker oss, en toveisspiller med gode kvaliteter bakover og et veldig godt skudd, samt at hun er en utrolig dedikert utøver som går foran på hver trening! Jeg gleder meg allerede til å se Nea banke inn mål fra venstrebacken neste sesong!» sier hovedtrener Anders Røe.

Neah selv er ikke mindre entusiastisk; «Jeg ser frem med stor forventning til neste sesong i Aker, og håper på å være en positiv bidragsyter på trening og i kamp. Det blir spennende å komme i gang med oppkjøring og forberedelser til ny sesong. Vi har høye ambisjoner og det er derfor viktig at vi tar steg både som gruppe og enkeltspillere inn mot sesongstart.

Vi er et relativt ungt lag og i det ligger det store utviklingsmuligheter både på kort og lengre sikt. Jeg har spilt for Aker som junior med Anders Røe som trener, og vet at han og teamet vil arbeide knallhardt for at vi kollektivt og individuelt skal kunne prestere på et høyest mulig nivå.»

Vi gleder oss allerede!!