Årets trenerteam er klart! – Aker

Årets trenerteam er klart!

Trenerteamet for inneværende sesong på Aker sitt elitelag består av hovedtrener Anders Røe, og assistenttrenere Julie Berg og Henrique Lobo. Trioen besitter enorm kompetanse og erfaring som på sikt skal løfte Aker tilbake til Rema 1000-ligaen, og sikre fortsatt god utvikling av spillere. 

Hovedtrener Anders Røe ble en del av Aker som trener for rekruttlaget i 2022, før han nå trer inn i rollen som hovedtrener for elitelaget. Anders har lang fartstid som håndballspiller og logget nesten 500 kamper for Haslum. Med inn i trenerrollen tar han med spillererfaring og et mål om å utvikle spillere som tar stegene opp i divisjonene. Anders valgte å komme til Aker «for å kunne bidra med å bygge videre å skape noe, og Aker er en klubb der utvikling er dypt forankret i alle ledd». 

Henrique Lobo kan betraktes som veteran i Aker. Han har vært med på klubbens utviklingsarbeid på rekruttlaget sammen med Anders. Til daglig har Henrique ansvar for Aker sitt akademi og utvikling, men vil i år også fungere som assistenttrener på klubbens elitelag. 

Julie var Aker sin aller første spillersignering, og i Aker var Julie med på reisen helt opp til Rema 1000-ligaen. Etter 5 år, og kapteinsrolle i Aker, dro Julie videre til Skövde HF der hun spilte i to år før hun tok steget over til trenerrollen. Julie var leder for Skövdes akademi før hun fant veien hjem til Aker. Erfaringen som spiller og trener kommer godt med, og Julie bringer med seg tydelighet, ro, og en evne til å se hvordan hver enkelt spiller kan bidra. For Julie var det et enkelt valg å returnere til Aker. Julies egne ord er: Det var Aker eller ingenting». 

Vi gleder oss til å se trenertrioen lede troppene i kommende sesong!