Spennende nysignering! – Aker

Spennende nysignering!

Ny målvakt til Aker! Aker Topphåndball har signert målvakt Marthe Davidsen Hellevik.

Marthe kommer til Aker fra Kristianstad HK i Sverige der hun har spilt 2 år i Handbollsligan. Håndballkarrieren startet allerede som 7 åring da hun meldte seg inn i Bergen Håndball. Etter at hun fylte 16 har hun vært innom TIF Viking, Fyllingen og Grane Arendal i 1. divisjon, før turen gikk til Sverige. Marthe har også 25 landskamper for LK02.

«Jeg har fått et utrolig godt inntrykk av klubben og gleder meg til å fortsette min utvikling der» sier Marthe!

«Vi er veldig glade for å ha på plass Marthe! Til tross for relativt ung alder, så er dette en spiller med god erfaring fra både 1. divisjon, men også spill i utlandet. Vi har hatt en meget god dialog med Marthe og jeg er trygg på at dette kommer til å bli en bra match for begge parter. Marthe kommer til å stenge buret for oss mange ganger neste sesong.» forteller Anders Røe.