Stella blir! – Aker

Stella blir!

Stella Waagan Kruse har signert med Aker! Stella er en kjent spiller for mange, hun har gått gradene fra Ullern til Aker og er en av flere Akerspillere som har vært på juniorsamling med landslaget. Stella har både fart og et godt skudd, vi er veldig glade for at Stella velger å fortsette i Aker Topphåndball.

Og at Stella selv er entusiastisk er det ingen tvil om; «Jeg trives veldig godt i Aker Topphåndball, derfor ser jeg veldig frem til ny sesong i Aker drakten. Aker har stort fokus på spillerutvikling og jeg har vært veldig fornøyd med samarbeidet mellom rekrutt og a-laget så langt. Tror steget opp til a-laget vil bli svært positivt for meg, det er en dedikert og ung spillegruppe som har et godt treningsmiljø. Trenerne har stort engasjement og er faglig sterk. Aker er en klubb med ambisjoner så derfor har jeg stor tro på at dette blir veldig bra for min utvikling kommende sesong. Jeg ser virkelig frem til fortsettelsen i Aker.»

Vi gleder oss sammen med Stella til neste sesong!