Mari takker for seg – Aker

Mari takker for seg

Mari Myrland har valgt å gå videre til ny klubb. Mari har vært en viktig og trofast spiller i bakrekka, det blir spennende å følge med utviklingen hennes videre.

Mari sier «Jeg vil takke for en utrolig fin tid i Aker. Det blir rart å dra fra et så godt og trygt miljø, men noen ganger er det tid for nye utfordringer. Aker er en liten og hyggelig klubb, med godt og seriøst miljø. Med tiden har klubben utviklet seg mye, og det har vært utrolig spennende å få være med på denne reisen. Godt samarbeid med Ullern, verdifull ressurs i daglig leder og utviklingen av Ullern flerbrukshall er bare noe av mange ting, som har løftet Aker som klubb de siste årene. Det er mange som har lagt inn en stor innsats. Gode trenere som har hjulpet meg med å utvikle meg og vokse hver eneste dag.

Jeg er så taknemmelig for tiden jeg har hatt i Aker, og kommer til å savne alle!»

Lykke til Mari! Vi heier på deg!