Sofie tar nye år! – Aker

Sofie tar nye år!

Vi er kjempefornøyde med at Sofie Donna Aasland Lae har signer og fortsetter å spille i svart også neste sesong! Sofie har gått gradene fra rekrutt og har allerede vært med på mye, bla spilte hun på rekruttlaget som var i Lerøy finalen 2021/22 og hun har vært i NM20 finalen både i 2021/22 og 2022/23. Denne sesongen ble Aker og Sofie slått ut i NM20 semifinale av Larvik. Dette er Sofies andre sesong på elitelaget, en spennende spiller med knallharde skudd.

Selv sier Sofie «Jeg gleder meg til nye sesonger i Aker og til å fortsette å utvikle meg videre som håndballspiller. Aker og trenerne i klubben har vært viktige og sentrale for meg og min utvikling. Det er veldig godt miljø både sosialt og treningsmessig i spillergruppen med mange dedikerte spillere. Jeg gleder meg alltid til å dra på trening for å kunne møte jentene, og fordi vi har trenere som er opptatt av at spillerne skal utvikle seg og bli best mulig.»