Jenny er med videre! – Aker

Jenny er med videre!

Jenny Bing Husaas er med videre de neste to årene.

Jenny er en av mange utrolig spennede spillere i Aker Topphåndball. Vi er selvsagt veldig glade for at hun blir med videre. Hun har i år vist at hun holder høyt nivå, og vi gleder oss til å følge utviklingen fremover.

«Jeg har valgt å signere med Aker fordi jeg har hatt en veldig fin sesong til nå, hvor jeg har vært svært fornøyd med trenere og utviklings mulighetene jeg har fått. Jeg synes også det er utrolig kult å kunne være en del av et lag med store ambisjoner videre, hvor målet er å komme rett tilbake til Rema 1000. Noe av det jeg liker best med Aker er hvor positivt og inspirerende miljø det er i klubben. Dette gleder jeg meg til!» Forteller en motivert Jenny.

Vi er glade for å ha deg med på laget videre Jenny!!