Talentfabrikken Aker! – Aker

Talentfabrikken Aker!

Etter siste innkallinger fra Håndballforbundet måtte vi rett og slett ta en liten opptelling……. Det er ikke mange klubber som kan skilte med å ha representanter på flere landslagssamlinger – og i flere land!

Aker er representert med 4 spillere på samlingen til Beachlandslaget (LKB) i Witten/Tyskland; Maren Austmo Pedersen, Marte Figenschaug, Ine Grimsrud og Minken Maltau. Othilie Liodden Holte representerer Aker på U-jentene (LK06), landslag for spillere født 06-07. Samlingen er i Ungarn. Blant Juniorjentene, spillere født 04-05 (LK04) finner vi Jenny Bing Husaas, Selin Kambruce og Stella Waagan Kruse.

Angjelina Krasniqi, Melisa Mulaj og Elisa Mulaj er tatt ut for å spille kvalifiseringkamper i EHF Euro 2024 for Kosovo, og Emma Carolina Bauknight har vært på samling med USAs landslag.

Spillere som ikke var kalt inn denne runden, men som har vært med tidligere både på landslagssamlinger og flere på regionale landslagssamlinger er Sofie Aasland Lae, Ella Tollisen Leyland, Linnea Hareton, Lisa Lagset og Emilie Bergvik.

Det er bare å ta av seg hatten!! HEIA AKER!!!