Angunn tar flyet videre – Aker

Angunn tar flyet videre

Angunn som kom til oss fra Ålgård denne sesongen, og har nå etter ett år i Aker fått muligheten utenfor Norge.

Angunn kom inn i klubben med et fantastisk engasjement, og et herlig pågangsmot. Hun har vært en god ressurs både på og utenfor banen, og vi setter pris på alt hun har bidratt med! Aker er selvsagt stolte over at vi nok en gang er springbrett for at unge ambisiøse utøver.

«Jeg vil takke for en fin sesong i Aker. Jeg har hatt et fint år hvor jeg har fått utviklet meg og tatt nye steg, samtidig som jeg har fått mye ny lærdom både på og utenfor banen. Det har vert en super gjeng som jeg kommer til å savne. Gleder meg til å følge klubben og jentene videre, og ønsker dem lykke til. Nå er jeg klar for å ta et steg videre i nytt land og ny liga.»

Vi ønsker deg lykke til videre Angunn!