Kjempet til siste sekund – Aker

Kjempet til siste sekund

Søndag 17. mars og det er stor spenning rundt «nedrykksfinalen» – Aker får besøk av Follo hjemme i Ullern Flerbrukshall. Det var godt med folk i hallen, god stemning og Follo supporterne stilte med trommer (som vanlig). Kampen begynte ikke akkurat til Akers fordel og det stod 9-13 ved pause. Sjansene var mange, men Follos keeper stengte buret.

I andre omgang var kampen jevnere, Akerjentene hadde langt fra gitt opp! Med under 1 minutt igjen av kampen scorer jentene 2 mål med 20 sekunders mellomrom, og det er uavgjort! Men Follo ga seg ikke, scoring 12 sekunder før slutt satte sluttresultatet. Follo vant 25-26, og det er nå 4 poeng mellom Follo og Aker som ligger nederst på tabellen og direkte nedrykksplass. Ikke uventet var det en veldig trist gjeng som takket for kampen. BB gikk til Angunn Gudmestad.