Aker best i Skedsmohallen!! – Aker

Aker best i Skedsmohallen!!

Vi ser slutten av sesongen, og spenningen stiger – klarer jentene å ta seg til kvalifiseringsspill? Ja, det tror vi!!

Onsdag 13.03 møtte jentene Ravens borte i Skedsmohallen og det ble en solid lagseier. Akerjentene var på fra start, men gjorde det likevel litt vel spennende, det stor 13-13 til pause. Med 11 jenter på scoringsstatistikken kan vi trygt si at alle er med og bidrar til at 2 poeng blir med hjem. Stillingen ender 29-24. Jenny Bing Husaas står for 5 mål og Maren Austmo Pedersen bli velfortjent Akers beste spiller. Takk for en spennende kamp Ravens!!

Nå rettes fokuset mot søndagens hjemmekamp hvor Aker tar imot Follo i Ullern Flerbrukshall! Godt ha med seg en god følelse inn mot dette viktige oppgjøret! Jentene trenger så mye støtte fra tribunen som mulig, og vi lover topp stemning, spenning og en kampklar gjeng!

Lag nummer 14 på tabellen rykker ned til 1. divisjon, mens lagene på 11, 12 og 13 plass spiller kvalifisering.