Maren Austmo Pedersen går videre etter sesongen 23/24  – Aker

Maren Austmo Pedersen går videre etter sesongen 23/24 

Dette blir siste sesong for Maren i Akerdrakt. Og for noen spennende år det har vært!

«Jeg ønsker å takke for 3 fine år i Aker Topphåndball. Jeg har trivdes veldig godt sportslig og personlig! Aker har vært en klubb som har latt meg få ta ansvar samtidig som at jeg har fått utviklet meg. På de tre årene jeg har vært her har klubben utviklet seg, noe jeg er gleder meg til å følge videre med på!

Det jeg kommer til å savne mest er jentene, en veldig fin gjeng jeg har veldig trua på. Og selvfølgelig min keeperpartner Tora som er en drømmepartner (og som kommer til å stenge buret neste år). Jeg gleder meg til å fullføre resten av sesongen og skal gjøre alt for at jeg kan komme tilbake til Ullernhallen neste år!» Forteller Maren.

Det er selvfølgelig leit å miste Maren, men vi respekterer den totalvurderingen som er gjort. Maren har vært en utrolig viktig person og spiller for klubben og laget både på og utenfor banen de siste 3 årene, og vi setter stor pris på innsatsen du har lagt ned. 

Aker Topphåndball er stolte av vi nok en gang videreutvikler spillere til å ta nye steg som topphåndballspiller. Vi gleder oss til å følge henne videre, og vi ser frem til tøffe dueller i fremtiden.