Marius Engen klar som trener for Aker rekrutt. – Aker

Marius Engen klar som trener for Aker rekrutt.

Vi tar en kjapp prat med Marius for å ønske ham velkommen til Akerfamilien:

Velkommen til klubben! – Takk for det! Dette er en spennende mulighet, som jeg gleder med skikkelig til å ta fatt på! 

Hva å du du syntes er spennende med Aker? – Det er en klubb som allerede er kjent som en av de beste på spillerutvikling. De har et veldig godt rekruttlag, og et elitelag som våger å satse på unge spillere. Det virket som et veldig kult trenermiljø, og jeg har skikkelig tronen på klubbens tydelige målsetning om å bli ledende i landet på spillerutvikling

Hva tror du selv at du kan bidra med i klubben? Jeg har en genuin interesse for håndball og forsøker hele tiden å utvikle både meg selv som trener og leter hele tiden etter muligheter for å utvikle spillet og spillerne. Jeg er en person som går helhjertet inn i det jeg driver med og mener at jeg kan bidra med å utvikle spillerne i klubben i tråd med deres visjon og verdier.  Jeg anser det taktiske og øyet for detaljer som noen av mine sterke sider, og jeg har troen på at jeg her kan bidra på en positiv måte.

Hva ser du mest frem til? Akkurat nå ser jeg mest frem til å bli kjent med spillerne, både som utøvere og personlig. Gleder meg til å arbeide med unge sultne spillere, som ønsker å utvikle seg og ta det neste steget. Ser også veldig frem til å arbeide sammen med de dyktige trenerne i klubben, og veldig gøy å få lov til å bli en del av teamet.

Marius vil sammen Kathinka Haltvik og Henrique Lobo danne rekruttlagets trenertrio . Marius har sin førte trening med laget på førstkommende torsdag. 

Velkommen til Aker Topphåndball – sammen blir vi «Litt bedre hver dag»!