Med Norge til juniorturnering! – Aker

Med Norge til juniorturnering!

Sammen med Juniorlandslaget (jenter født 2004/05) reise ikke mindre enn med 2 Akerjenter.

Sofie Donna Aasland Lae og Jenny Bing Husaas var tatt ut til turnering i Cheb, Tsjekkia. Hjemme var reserve Selin Kamburce. Men ikke mindre imponerende av den grunn at 3 jenter fra Aker var med i uttaket.

Første kamp var mot Ungarn, og jentene møtte god motstand. Kampen endre 37- 21, resultat til pause var 16-9 til Ungarn. I neste kamp møtte jentene vertsnasjonen Tsjekkia. Førsteomgangen var jevn og endte 11-11. Selv om Norge ledet i begynnelsen av andre omgang endte det likevel 22-23 til Tsjekkia. Sofie ble kåret til Norges beste!

I den siste kampen mot Romania kom Norge godt i gang, men lagene var jevnspilte. Heldigvis holdt jenten seg rolige og jobbet godt, resultat til pause var 14-9 ledelse til Norge. Med et godt forsprang fra første omgang tok jentene seieren 23-20. Denne gangen ble Jenny kåret til banens beste for Norge!

Gratulerer med flott innsats jenter!!

23.11 | Ungarn – Norge | 37-21
24.11 | Tsjekkia – Norge | 23-22
25.11 | Norge – Romania | 23-20