Nytt tilskudd til Akerfamilien! – Aker

Nytt tilskudd til Akerfamilien!

Møt Carl Henrik Lae, han er nytt tilskudd til Akerfamilien på markedsføringssiden.

Vår nye markedskoordinator er 51 år fra Røa og jobber nå som Administrasjonskunsulent ved Oppsal Skole. Studiedagene tilbragt han ved Colorado State University der han studerte Internasjonal Markedsføring.

Om seg selv forteller han: I noen år etter studiene jobbet jeg som ingeniør for Advanced Networking Services og Telecommunications Analysis Group. Her var jeg med på å bygge opp infrastrukturen innen mobiltelefoni og internett på 90-tallet. Etter retur til Norge var jeg lenge hos Get (nå Telia) som driftsingeniør. Har også erfaring innen salg hos Telenor og Stians Sport as.  

Når vi spør hva som er spennende med Aker Topphåndball sier han: Jeg ser frem til å hjelpe Aker Topphåndball med å få etablert seg som en toppklubb i Norge. Det å kunne være med på å forme en så ung klubb vil både være givende og spennende. I Aker finnes det ingen grenser – «The sky is the limit». Jeg ser frem til å være med på å bygge verdier og relasjoner innad i klubben, og eksternt i nærområdet .

Jeg vil være med å sikkre at Aker er klubben der alle jenter som satser på håndball ønsker å spille – et sted der unge får sjanse til å bidra til at klubben vokser, og hvor man kan bli en man kjenner og respekterer.

Og hvordan kan Aker sikre flere samarbeidspartnere?  

Min oppgave blir å sondere sponsormarkedet på Oslo vest og i Oslo som helhet. Det å skape mer blest rundt klubben, også i sosiale medier. Det er viktig å få næringslivet til å se nytteverdien av å samarbeide med Aker Topphåndball, klubben har gode visjoner og sunne verdier. Det er viktig å være med å skape helter for unge håpefulle håndballspillere i Oslo.

Velkommen til Aker Carl Henrik!!