Hjemmekamp!! – Aker

Hjemmekamp!!

Endelig kan vi snakke om skikkelig hjemmekamper!! Vi spiller i vårt eget nærmiljø!

Allerede forrige uke hadde vi vår første hjemmekamp i Ullern Flerbrukshall – og det ble en historisk kveld på flere måter. Vi var hjemme (!!) og for en kamp det ble!! Molde fikk seg en skikkelig overraskelse, og da det stod 19 – 9 til pause var det noen som lurte på om «live-føringen» var feil…..men det var den ikke!

For de av oss som var i hallen så løftet taket seg!! For en stemning! Et entusiastisk publikum fikk se jentene stå løpet ut! De jobbet og kjempet i andre omgang og kunne til slutt notere resultatet 35 – 22!!! Og jentene kunne slippe jubelen løs etter en velfortjent seier! Freja Winther Christensen ble kåret til Akers beste spiller.

Takk til alle som kom i hallen – og ikke minst tusen takk til supre maskotter fra Korsvoll IL!!

I kveld er det ny hjemmekamp, kl. 18:30 venter Sola i hallen. Ta med deg laget, venner og familie – kom og se kamp i vår nye «storstue»!!