Det spirer og gror i Aker! – Aker

Det spirer og gror i Aker!

Ingenting er vel mer gledelig enn at unge talenter tar steget fra rekrutt til elite! Una Edholm Straith, Elisa Mulaj og Stella Waagan Kruse er alle tre bevis på at det jobbes godt med rekrutter hos oss! Alle tre har signert kontrakt med elitelaget etter en imponerende utvikling forrige sesong. Jentene har før ferien hospitert hos elitelaget og bevist at de holder et høyt nivå både fysisk og spillemessig.

Alle vil bli del av en trio. Una sammen med Marte Figenschau og Maria Keiserås Haugen på strek, Elisa sammen med Oda Caroline Mørk og Linnea Hareton på kant, og på andre kanten finner vi Stella som bli tredje spiller sammen med Freja Christensen og Selin Kamburce.

Jentene er strålende fornøyde og Una deler: «Jeg er utrolig glad for denne muligheten! Dette blir min tredje sesong i Aker, og jeg trives veldig godt med både spillere, trenere og klubbens planer. Aker gir meg en fantastisk treningshverdag, hvor jeg får gode muligheter til å utvikle meg som håndballspiller»

Vi ønsker alle tre lykke til og gleder oss til å følge deres Aker-reise videre.