Hva skjer frem til seriestart? – Aker

Hva skjer frem til seriestart?

I skrivende stund er det 40 dager igjen til seriestart. 30. august er det Larvik på bortebane og et par dager senere er det første hjemmekamp: 2. september møter Aker Topphåndball ingen ringere enn Vipers i Nadderud Arena. Det blir en skikkelig håndballfest med gratis inngang for alle (husk å reservere billetter, eget oppslag kommer). Men før den tid skal det jobbes hardt….

Vi tok en fot i bakken med Lars Abelsen om planene for de neste ukene; «Jentene starter opp med ordinær treningen etter ferie og egentrening tirsdag 25. juli. Det blir trening på hjemmebane før jentene reiser til Sandefjord 31. juli. Treningsleiren varer t.o.m fredag 4. august. Hovedfokus her vil være den taktiske delen av spillet vårt. Mulig vi også får til en sparrings/treningskamp i løpet av uka i Sandefjord.»

Fredag 11. til søndag 13. august spiller vi i Follo Cup. Her vil vi i hovedsak spille med et «J20» lag, litt avhengig av status på skader og totalbelastning på spillerne våre. Torsdag 17. til søndag 20. august spiller vi Pre-season på Romerike, og får finpusset kampformen og trent på konseptet vårt i 3 kamper med god motstand.

Torsdag 24 august spiller vi siste oppkjøringskamp mot Fredrikstad i Ullern flerbrukshall som blir en generalprøve før seriestarten mot Larvik i Jotron arena. Vi skal også ha en NM kamp i august, men det er ikke fastsatt dato for denne enda.

Om rekruttjentene sier Andres Røe; «Nå har jentene hatt 4,5 uker med egentrening hvor fysisk trening og kast har vært i fokus, slik at vi er godt rustet til den årlige treningsleiren i Sandefjord sammen med elitelaget. I Sandefjord blir det mye håndball og vi skal gjøre oss godt forberedt til den nye sesongen. Rekruttjentene skal delta i Follocup, og får prøvd handballformen før det virkelig setter igang.»

Akers Bringjenter kommer også nedover og blir med noen dager på treningsleiren.