Mange Akerjenter i aktivitet – Aker

Mange Akerjenter i aktivitet

Ikke bare på treningsarenaen – Aker er representert i LK04 EM, EYOF og LK06 EM denne sommeren.  

Norge endte på 10. plass i EM LK04 etter tap mot Nederland i plasseringsspillet. Akerjentene Sofie Lae og Seline Kamburce har vært i Pitesti (Romania) og representert Norge. Jenny Bing Husaas og Linnea Hareton var reserve. Jentene forteller at de har det fint i Piesti sammen med resten av LK04 og at det er spennende med internasjonale kamper. Mesteparten av tiden går med til trening, se på kamper og spille selv, men det blir litt tid til avslapning og sosialt samvær også.

Det var fine rammer rundt arrangementet. Gruppespillet ble gjennomført i Mioveni, en liten by like utenfor Piesti med en flott hall.

Aker hadde også en representant på Kosovos landslag som deltok i U19 European Championship hvor Italia tok seieren. Akers Angjelina Krasniqi endte på 7. plass sammen med resten av jenten fra Kosovo.  

Til EYOF drar Ella Tollisen Leyland, Lisa Oline Lagset er reserve. EYOF spilles i Maribor (Slovenia) 21.-30. juli. Norge finner du i gruppe B og de møter Romania, Polen og Slovenia i gruppespillet. Til EM LK06 drar Othilie Liodden Holte, Ella Tollisen Leyland er reserve. Kampene spilles i Podgorica (Montenegro) i perioden 1.-14. august. De norske jentene møter Nederland, Portugal og Danmark i gruppespillet. Det er bare å glede seg!