JAAAA!!!! Vi får spille hjemme!!! – Aker

JAAAA!!!! Vi får spille hjemme!!!

Aker Topphåndball er det eneste laget på Oslo Vest i eliteserien. Vi har et entusiastisk og ungt publikum – men hall å spille i har vi ikke…. Det ser ut til å endre seg nå!! Nå kan vi få til en løsning som gjør at vi kan spille på en lokal hjemmebane- dvs i en hall vi har tilknytning til.

Et enstemmig bydelsutvalg i Ullern har vedtatt å jobbe for en hall som møter kravene fra eliteserien. Inntil den hallen er på plass kan Aker nå få lov til å spille i Ullern Flerbrukshall, men det krever noen tilpasninger. Og tilpasninger koster penger. Nå har pengene kommet på plass i revidert budsjett! I går ettermiddag fikk vi beskjed om at Ap, SV og MDG har blitt enige med Rødt om at midlene kommer i år.

Les mer om beskjeden fra leder for kultur- og utdanningsutvalget i bystyret, Eivor Evenrud (Ap) til Akersposten her: Sport, Ullern | Aker-sjefen fikk beskjeden han drømte om: – Utrolig lettet og glad (akersposten.no)

Det er utrolig hva det er mulig å få til, selv med begrensede midler, så lenge man har en gruppe ildsjeler!! Og ildsjeler har Aker Topphåndball!! Tusen takk for den iherdige innsatsen som har fått klubben dit den er i dag – mot alle odds. Dere er helt rå!!!