Sol, Sand og Akerjenter! – Aker

Sol, Sand og Akerjenter!

De norske beachjentene er klare for hovedrunden etter å ha vunnet sin gruppe etter 2 shootouts. EM arrangeres i Nazarè i Portugal i disse dager. På det norske beachlaget er Akerjentene Ine Grimsrud og Marte Figenschau. Utrolig nok (i våre øyne i alle fall) er Norge ikke en av favorittene til tross for gull, 2x sølv og 2x bronse fra tidligere og 4. plass i forrige mesterskap.

I første kamp noterer Ine seg som toppscore med 16. poeng Kampen mot Hellas ender 2-1 til Norge (18-23, 24-22, 8-4). I kampen mot Ungarn vant Norge med 1-2 (26-15, 18-27, 6-7). I dag (torsdag 25.05) skal Norge møte Slovakia kl. 14.00 i den siste gruppekampen. De syv beste lagene fra EM kvalifiserer seg til European Games i juni. Kampene sendes på Viaplay.

Heia Ine og Marte!! Heia Norge!! Lykke til videre jenter – dere er våre favoritter!!