Vi drømmer om hall!! – Aker

Vi drømmer om hall!!

– Et vedtak forplikter jo, så det er tar vi som et sterkt signal om at det er lokalpolitisk vilje til å legge til rette for Ullerns toppsatsning for jenter. Vi er selvsagt glade for at vi har en bydel som engasjerer seg som de gjør og som stiller seg bak Aker Topphåndball. Det er helt avgjørende at bydel og klubb jobber sammen om å belyse vårt og bydel Ullern sitt enorme behov for å gjøre noe med anleggssituasjonen, sier daglig leder i Aker Topphåndball, Frikk Juell.

Akersposten har en fin artikkel om hvorfor Akers drøm og egen hall som møter kravene til topphåndballen er viktig for mange flere enn spillerne i Aker. Det står dårlig til med hallkapasitet på Oslo Vest. Nå ser det ut til at alvoret har sunket inn hos politikerne….. Daglig leder i Aker Topphåndball, Frikk Juell, Ingrid Hopp Løfsgaard og Birgit Osnes ved tomten på Hoff hvor det planlegges skole og flerbrukshall.

Les mer her (bak betalingsmur): https://www.akersposten.no/na-drommer-aker-om-en-hall-et-vedtak-forplikter/s/5-142-105569